Najljubša cvetličarna v mestu

Cvetličarna

Ko potrebujemo rože takrat že razmišljamo v katero cvetličarno bomo šli. Tako sem jaz dobila idejo, da bi moji prijateljici podarila šopek na dom. Ker sva živeli daleč narazen v njenem kraju, nisem poznala nobene cvetličarne. Tako sem preko spleta iskala, katera cvetlična je v njenem mestu najboljša. 

Ko sem našla eno cvetličarno, sem poklicala in vprašala, ali je možnost, da dostavijo šopek na dom. Bila sem vesela, ker je to bilo izvedljivo. Ko sem se s cvetličarno dogovorila, kakšen naj bo šopek, sem morala še napisati naslov prijateljice. 

To pa je bilo tisto najbolj simpatično, da je cvetličarna napisala, da mojo prijateljico pozna in da sta bili sošolki. Kakšno naključje!

Nisem mogla verjeti, tako mi je še svetovala izbiro rož, ker jo je dobro poznala, saj je večkrat prišla k njej po rože. 

Tako je moja prijateljica ta dan dobila prekrasen šopek na dom. Vedela sem, da jo bom pošteno presenetila, ker tega res ni pričakovala. Ko je dobila šopek, me je takoj poklicala in se mi iz srca zahvalila. Bila je presenečena, da sem se spomnila na tak način nanjo. Do zdaj ji še nobena prijateljica ni poslala rože na dom. Vsej e enkrat prvič!

Sedaj vem, katera je njihova najljubša cvetličarna in vedno, ko bo prijateljica imela rojstni dan, bo dobila rože iz te cvetličarne, kajti njena sošolka pozna njen okus in tako bodo vedno izbrane prave rože, ki so moji prijateljici všeč. 

Katera pa je vaša najljubša cvetličarna v mestu? 

Dobro je vedeti, kajti tako boste iz cvetličarne vedno šli zadovoljni. 

Previous
Pri sosedih so naredili nova garažna vrata
Next
Med posegom me je dermatologija tako sprostila kot že dolgo nič drugega