Tehnični pregledi in moja nova zaposlitev

Nekategorizirano

Pred nekaj meseci sem izgubila službo in morala sem hitro poiskati drugo. Med oglasi na spletu sem zasledila, da tehnični pregledi iščejo nekoga za delo v pisarni. Iskala sem službo, ki bi bila samo dopoldan in vikend prosti. Zavedala sem se, da bo to težko najti, a so tehnični pregledi ponujali prav to. Pripravila sem svoj življenjepis in se prijavila na prosto mesto. 

Naslednji dan so me kontaktirali in povabili na razgovor. Zelo sem se veselila, saj sem si resno želela to delovno mesto. Takoj sem vstopila v omaro, da bi si pripravila oblačila za naslednji dan. Iz nje sem vzela:

  • Dolge hlače
  • Srajco
  • Suknjič
  • Usnjen pas

Na dan razgovora sem bila kar živčna, ampak zelo samozavestna. Vedela sem, da mi je delovno mesto, ki so jo tehnični pregledi ponujali pisano na kožo. Povabili so me v pisarno in pričeli smo razgovor. Gospod mi je razložil nekaj o podjetju. Povedal je, da so njihovi tehnični pregledi specializirani na znamkah Fiat in Citroen, sprejmejo pa vse znamke vozil. Pogledal je moj življenjepis in videl, da mi tehnični pregledi niso tuji, saj sem v preteklosti že opravljala podobno delo.

Vprašal me je o mojih preteklih delovnih izkušnjah in kakšne so moje želje. Povedala sem mu, da sem veliko let opravljala pisarniško delo in, da so mi tehnični pregledi blizu, saj imam vozila zelo rada. Želim si, da bi delo potekalo samo dopoldan, saj ob delu tudi študiram. Gospod je bil zelo zadovoljem z mojim življenjepisom in referencami. Pokazal mi je poslovne prostore in predstavil nekaterim zaposlenim.

Imela sem dober občutek glede sestanka, a se nisem hotela prehitro veseliti. Pozdravila sva se in odpravila sem se domov. Takoj sem poklicala mamo in ji povedala za razgovor. Povedala sem ji, da si res želim, da me tehnični pregledi zaposlijo, saj bi to bilo idealno delovno mesto zame.

Previous
Kolikokrat mehaniki ne nosijo na delovnem mestu delovne rokavice
Next
Ogled nepremičnine v Ozeljanu