Zastrte žaluzije na sobotno dan

žaluzije

Medtem ko žaluzije zakrivajo sončne žarke, jaz mirno počivam v svoji sobi. Danes je sobota in idealen dan, da končno pridem na zeleno vejo s spanjem. Zato sem se odločila, da bom kar pustila, da bom v na pol temi, da bom lahko lažje spala. In točno ta odločitev je bila nekaj najboljšega, kar sem lahko storila. Vedno, ko imam takšen dan, da imam žaluzije zastrte, se vprašam, zakaj tega bolj redno ne delam. 

Zastrte žaluzije na sobotno dan

Vse akre sem delala cel dan je bilo, da sem gledala serije, oziroma spala pred serijami in si sem in tja naredila kakšen prigrizek. Res je bilo nekaj najboljšega vse skupaj. Ne vem, kdaj sem nazadnje lahko kaj takega naredila, da imam žaluzije zastrte cel dan in ne delam nič, ker so bili res dinamični dnevi za menoj v celem decembru. Kolikor sem si želela načrtovati, da bi celoten proces potekal bolj mirno, mi nikakor ni uspelo. Ampak danes je končno moj dan. Telefon sem dala v predal in me do jutri ne zanima, kaj se dogaja. Dovolj imam tega, da se zataknem potem na telefonu za vsako star isti hip, kot se zgodi. Ko sem v službi, je to druga stvar, ko pa nisem, pa res ne potrebujem imeti vsega neprestano pod nadzorom. 

Dan je bil prav prijeten. Vsaj zame. Zunaj je bilo oblačno vreme, ampak vseeno je bilo zelo svetlo. Vsekakor bi bilo preveč svetlo, če bi bile žaluzije odgrnjene, zato je bilo vsekakor bolje, da ostanejo zagrnjene in mi delajo prijetno okolje z zelo malo svetlobe. Edinkrat, ko sem žaluzije odgrnila, je bilo, ko sem šla malo na balkon, da se nadiham svežega zraka, to je bilo pa vse. Ampak nisem bila dolgo zunaj, saj sem hitro ugotovila, da je res svetlo zunaj in sem odšla nazaj v stanovanje. Takoj sem zastrla žaluzije in se ulegla nazaj na kavč in zaspala.

Previous
Katero kolo je najprimernejša izbira za vas?
Next
Zaradi moje pozabljivosti je trda voda zopet tukaj