Najlepša so unikatna darila za rojstni dan

Unikatna darila

Sama sem osebno mnenja, da bi morala darila za rojstni dan biti takšna, ki si ji tisti, ki ima rojstni dan želi. To je zame dan za razvajanje. Najbolj me jezi, če so darila za rojstni dan takšna, za katera tisti, ki jih kupi pravi, da jih slavljenec potrebuje, ne pa da si jih želi.

Najraje kupujem darila za rojstni dan otrokom, tako lepo mi je kupiti igrače in svari, ki jih po navadi starši ne. Saj veste, drugi lahko kupijo stvari, ki so lepe in so za igranje, starši kupujejo bolj praktične stvari. Enkrat mi je moja mama rekla, ko sem kupovala svoji nečakinji draga darila za igranje, da tega pa res ne rabim početi. Da je to zapravljanje denarja. Bila sem kar prizadeta, da tako razmišlja, kajti to mi je povedalo dve stvari, ena je bila ta, da enostavno ni cenila mojih daril, druga pa ta, da ne razmišlja, da so otroci in da so takšnih daril najbolj veseli.

Ne bom rekla, da sem imela denarja na pretek, a za otroška darila za rojstni dan pa sem vedno z veseljem zapravila. Mogoče se spominjam mojega otroštva, ko resnično nisem dobila skoraj nič igrač za darilo, tako se enostavno ne spominjam, ali sem se kot otrok sploh veliko igrala. Največ sem se igrala pri svojih starih starših, ki so imeli stare medvedke in stare punčke. 

Če le imate možnost in ste teta, stric, bratranec, sestrična, poskrbite, da so darila za rojstni dan lepa, veste tista, ko jih otrok zagleda in skače do stropa. To je tako lep občutek. Sama že zdaj vem, da ko bom babica, bom kupovala darila za rojstni dan, ki bodo nasmejala otrokove obraze. Komaj čakam, da bom tista babica, ki vedno nekaj lepega prinese in ki kupuje prekrasna darila za rojstni dan, ker je to res lep občutek. 

Previous
Sosedje v bloku in njihove tende
Next
Problem pri meni po porodu je bila diastaza