Domača žival je lahko naš najboljši prijatelj

Domača žival

Ko sem bil še zelo majhen otrok, se spomnim, da smo doma vedno imeli kakšne manjše domače živali. To pa so bili kakšni hrčki, zajci in pa podobno. Ko pa sem se sedaj spomnil na to, pa mi je to povrnilo ogromno zelo lepih spominov, ter se mi je sedaj pojavila potreba, oziroma želja, da bi si tudi sam kupil kakšno domačo žival, saj bi to prineslo nekaj topline v naš dom.

No tako pa sem začel razmišljati, ali bi si kupil spet kakšno manjšo žival, ali pa bi morda raje kupil kakšnega psa ali mačko. No po nekaj razmišljanja, pa sem se odločil, da si želim povrniti spomine iz otroštva, ter sem se zato odločil, da si bom spet kupil zajčka.

Tako pa je bila prednost tukaj tudi ta, da sem imel vse potrebno, torej kletko in pa druge potrebne stvari za kletko, že doma, na podstrešju, tako da nisem rabil kupiti zelo velik ostvari. Tako pa sem imel stroške samo z zajcem, hrano, žagovino in to je bilo to.

No tako pa smo se doma vsi zelo razveselili, ko sem en dan iz nenada prinesel v našo družino zajca. Otroka pa sta se še najbolj razveselila, kar pa je bil med drugim tudi moj namen, saj se spomnim, kako vesel sem bil sam, ko so me starši presenetili z našo prvo domačo živaljo, ki pa je bil takrat hrček.

Domača žival je lahko naš najboljši prijatelj

Prav tako pa je zajec takšna domača žival, da nam ne vzame veliko časa za skrb, saj je ni potrebno redno peljati ven, da bi na primer šla na potrebo. Tako pa smo se morali samo nekaj časa na dan malo igrati z njim ,ter ga spustiti iz kletke, da se je razgibal. Tako pa je ta domača žival v našo hišo res prinesla nekaj topline, tako da nam je bila res zelo všeč. 

Previous
Energijske pijače mi pomagajo ostati zbran
Next
Nova kritina je bila nujno potrebna za renovacijo hiše